Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Data La Care Produce Efecte Revisal

Data La Care Produce Efecte Revisal

Acest camp va fi folosit pentru exportul in revisal. Câmpul „data la care produce efecte se completează cu data de la care se consemnează ca fiind valide datele introduse.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Salvați starea curentă ca și stare precedentă; Că la instalare aplicaţia generează o operaţie de corecţie de cor pentru fiecare contract cu data la care produce efecte: Va rog sa ma lamuriti in legatura cu data producerii efectelor in programul revisal.

Revisal Ghid Practic De Completare Si Transmitere
vizitati articolul complet aici : http://www.contabun.ro/2018/01/14/revisal-ghid-practic-de-completare-si-transmitere/
De exemplu în cazul unei pentru actualizare aplicației revisal la versiunea 2.4.0, versiune care permite preluarea datelor in revisal 5.0.6, va rugăm să parcurgeți pașii următori. Din interpretarile programului revisal se considera data de 31.08.2013 ultima zi de lucru prestata sau data incetarii efective a contractului, salariatul nemaifiind confrom specificatilor tehnice, data la care produce efecte se considera ca fiind data de la care isi produce efecte inregistrarea/modificarea (data intrarii in. Ce inseamna aceasta data, este cumva data la care se inregistreaza si consemneaza contractul de.

Câmpul „data la care produce efecte se completează cu data de la care se consemnează ca fiind valide datele introduse.

Intrarea in vigoare a actului aditional nu poate avea consecinte, sau produse efecte, fara inregistrarea modificarii in baza nationala de date. Contabun ro revisal la data la care produce efecte se facebook. Buna ziua, in contextul modificari salarilor de la data de 01.01.2018 si transmiterea lor pana la data de 31.03.2018,cum procedam cu calculul salarilor pe ianuarie si februarie daca transmitem in revisal in luna martie?iar data la care produce efecte vom trece data de 01.01.2018 indiferent de data.

Salariul se schimba din cauza modificarii, nu din cauza revisal. Dacă aveţi contracte cu data început după această dată trebuie să le. La data actului 17.09 sau data de 01.10.2014, data de la care produce efecte?

Itm Nu Mai Eliberează Extras Din Revisal Pentru Angajați Care Sunt Excepțiile De La Regulă Ziarul De Bacău
vizitati articolul complet aici : https://zdbc.ro/itm-nu-mai-elibereaza-extras-din-revisal-pentru-angajati-care-sunt-exceptiile-de-la-regula/
Data incheierii contractului nu poate fi ulterioara datei consemnării se datorează faptului. Este important de precizat faptul ca 173 din legea nr. Majorarea salariului minim termen 29 01 2014 programe contabilitate gestiune salarizare amanet aplisoft srlprograme.

Intrați în revisal itm și validați fișierul xml

Câmpul „data la care produce efecte se completează cu data de la care se consemnează ca fiind valide datele introduse. De exemplu în cazul unei pentru actualizare aplicației revisal la versiunea 2.4.0, versiune care permite preluarea datelor in revisal 5.0.6, va rugăm să parcurgeți pașii următori. Date of legal effect in the member state where the judgment was given.

Aici in campul „data incepere activitate se va trece data la care are loc transferul, in acest caz 01.10.2013. If sc y srl already has into revisal database a contract with 173 of law no. Intrați în revisal itm și validați fișierul xml

Template Contracte Angajati Adaugare Docs
vizitati articolul complet aici : https://docs.plurivaerp.com/index.php/Template_contracte_angajati_-_Adaugare
Câmpul „data la care produce efecte se completează cu data de la care se consemnează ca fiind valide datele introduse. Data la care produce efecte: Se selecteaz din controlul de dat calendaristic data de la care intr n vigoare actualizrile efectuate asupra datelor salariatului / de la care sunt valabile informaiile sumarizate, referitoare la salariat.

Buna ziua, in contextul modificari salarilor de la data de 01.01.2018 si transmiterea lor pana la data de 31.03.2018,cum procedam cu calculul salarilor pe ianuarie si februarie daca transmitem in revisal in luna martie?iar data la care produce efecte vom trece data de 01.01.2018 indiferent de data.

Se modifică datele obligatorii care trebuie să apară în pontaj. · completarea câmpului ''data la care produce efecte'' 1. Din interpretarile programului revisal se considera data de 31.08.2013 ultima zi de lucru prestata sau data incetarii efective a contractului, salariatul nemaifiind confrom specificatilor tehnice, data la care produce efecte se considera ca fiind data de la care isi produce efecte inregistrarea/modificarea (data intrarii in.

Posting Komentar untuk "Data La Care Produce Efecte Revisal"