Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sedinta Parlamentului De Azi Live

Sedinta Parlamentului De Azi Live

Inițiativa psrm susținută unanim de parlament: Dezbaterile au fost întrerupte, în noaptea de luni spre marţi, la ora 2,00, după ce timp de câteva ore au fost prezentate şi supuse votului amendamentele formulate la bugetul ministerului dezvoltării.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In sedinta plenara de astazi, deputatii au aprobat, cu 59 de voturi, proiectul de lege privind instituirea unor masuri de. Şedinţa parlamentului republicii moldova 11.06.2020. 15:37 deputații au mai luat o pauză de 10 minute.

Live ședința Parlamentului Lista Proiectelor Votate De Deputați Ziarul De Gardă
vizitati articolul complet aici : https://www.zdg.md/stiri/politic/live-sedinta-parlamentului-pe-agenda-sedintei-de-astazi-sunt-programate-13-subiecte/
Numărătoarea a arătat că în sală au rămas 49 de parlamentari. Şedinţa parlamentului republicii moldova 11.06.2020. Transmitem live evenimente pe facebook, youtube, tv, portaluri de noutăți, aplicații ios și android.

În lectură finală/definitivă) mai multe legi, în special modificarea legii privind bugetul de stat.

Pe ordinea de zi este modificarea constituției prin introducerea sintagmei de integrare europeană. Ședința specială a parlamentului de astăzi, în care urma să fie dezbătut programul de guvernare al cabinetului sturza, a fost anulată din lipsă de cvorum. Briefing de presă al deputaților din fracțiunea partidului socialiștilor din republica moldova, înainte de ședința plenară din.

Parlamentul se întrunește azi în a doua ședință plenară din sesiunea ordinară de toamnă. In sedinta plenara de astazi, deputatii au aprobat, cu 59 de voturi, proiectul de lege privind instituirea unor masuri de. De azi înainte va fi de datoria liberalilor să strige.

Video Contre In Parlament Intre Noul Premier și Psd Simonis Dle Ludovic Cițu Clipiți și Vă Salvăm Noi Cițu Tupeu La Limita Nesimțirii Ca Azi Mai Rar Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24502584-guvernul-citu-votul-investitura-sedinta-plenului-programata-ora-15-00.htm
Live ultima ședință plenară a. Numărătoarea a arătat că în sală au rămas 49 de parlamentari. 15:37 deputații au mai luat o pauză de 10 minute.

Deputații aleși în cadrul scrutinului din 24 februarie se întrunesc joi, 21 martie, în prima ședință a parlamentului.

Atitudinea deputaților din primul parlament față de declarațiile privind războiul de la nistru 1992. Parlamentul se întrunește azi în a doua ședință plenară din sesiunea ordinară de toamnă. În lectură finală/definitivă) mai multe legi, în special modificarea legii privind bugetul de stat.

Parlamentul se întrunește azi în a doua ședință plenară din sesiunea ordinară de toamnă. Numărătoarea a arătat că în sală au rămas 49 de parlamentari. Parlamentul republicii moldova was live.

Privește Live ședința Parlamentului Pe Ordinea De Azi Sunt Incluse 16 Subiecte Diez
vizitati articolul complet aici : https://diez.md/2021/04/09/priveste-live-sedinta-parlamentului-pe-ordinea-de-azi-sunt-incluse-16-subiecte/
În cadrul ședinței plenare de astăzi, 70 de deputați au votat „pentru. Ședința parlamentului opoziția cere schimbarea programului de dezbatere a moțiunii de cenzură. Ciolacu vrea aprobare de la dsp pentru …

Parlamentul republicii moldova was live.

Transmitem live evenimente pe facebook, youtube, tv, portaluri de noutăți, aplicații ios și android. În lectură finală/definitivă) mai multe legi, în special modificarea legii privind bugetul de stat. 15:37 deputații au mai luat o pauză de 10 minute.

Posting Komentar untuk "Sedinta Parlamentului De Azi Live"