Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Depunere Revisal Prima Data

Depunere Revisal Prima Data

Începând cu data 19 decembrie 2020, inspecţia muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației revisal pentru transmiterea registrului de. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip.rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicaţiei termenul de depunere a revisalului, prelungit.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Se va prezenta originalul și copia simplă a scrisorii primite cu privire la acordarea cetăţeniei române din partea anc, împreună cu plicul pe care se află ştampila poştei moldovene, cu data de la care curg cele 6 luni pentru depunerea jurământului Cel mai târziu anterior împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare de la data apariției modificării. Începând cu data 19 decembrie 2020, inspecţia muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației revisal pentru transmiterea registrului de.

Registru Salariati
vizitati articolul complet aici : http://www.trendix.ro/trendix_help/sal_revisal1.html
Situațiile în care modificările se produc ca urmare a unei hotărâri judecătorești. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip.rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicaţiei termenul de depunere a revisalului, prelungit. Urmare a investigației efectuate de reprezentanții autorității informatii privind programul de generare a fisierelor si modalitatea de transmitere a.

Acesta va fi insotit de o adresa de inaintare, semnata si stampilata.

Se va prezenta originalul și copia simplă a scrisorii primite cu privire la acordarea cetăţeniei române din partea anc, împreună cu plicul pe care se află ştampila poştei moldovene, cu data de la care curg cele 6 luni pentru depunerea jurământului Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later. Cel mai târziu anterior împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare de la data apariției modificării.

Atentie la data valabilitatii intrebarii! Revisal , meniul registru, butonul generare registru. În completarea articolului revisal, versiunea finală, aveți mai jos niște precizări:

Revisal Ghid Practic
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/contabun/revisal
Se completeaza cu datele angajatorului, ale salariatilor si cu datele din contractele individuale de munca.  valabil la 15 oct 2011. Obținerea parolei pentru depunerea registrului general de evidență a salariaților.

Cel mai târziu anterior împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare de la data apariției modificării.

Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de muncă a registrului de către unităţile fără personalitate juridică ale angajatorilor, adresa de. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip.rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicaţiei termenul de depunere a revisalului, prelungit. Obținerea parolei pentru depunerea registrului general de evidență a salariaților.

Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de muncă a registrului de către unităţile fără personalitate juridică ale angajatorilor, adresa de. Inregistrarea in 20 de zile de la data producerii efectului. Care este termenul de inregistrare in revisal pentru prima data, a unui spor de vechime in munca.cred ca raspunsul corect ar fi urmatorul:

Registru Salariati
vizitati articolul complet aici : http://www.trendix.ro/trendix_help/sal_revisal1.html
Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later. Actele necesare depunerii pentru prima data a registrului salariatilor sunt: Am depus revisal online iar la raport preluari imi arata cod fiscal firma, nr.

31 octombrie este ultima zi in care companiile mai pot depune registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic (revisal), potrivit ministerului revisal este o aplicatie informatica pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic.

Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later. Cel mai târziu anterior împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare de la data apariției modificării. Termenul initial pentru depunerea revisal a fost de 31 octombrie 2011, dar avand in vedere ca pana la acea 1105/2011, a fost stabilit ca termen limita data de 15 decembrie 2011.

Posting Komentar untuk "Depunere Revisal Prima Data"