Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cabane De Inchiriat Cluj

Cabane De Inchiriat Cluj

Aici se intalnesc cei care detin cabane cu cei care cauta cabane de inchiriat in judetul cluj! Cabane cluj iti pune la dispozitie cabane de inchiriat, vile sau case de vacanta in judetul cluj.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Suprafață, preț, amplasament și multe. Cabana in mare parte find facuta din lemn,are 3 camere pe partea de sus cu o bai. Are incalzire, apa curenta, apa calda, loc pentr gratar.

21 Locuri Unice De Cazare Cu Ciubar La Munte Ingridzenmoments
vizitati articolul complet aici : https://www.ingridzenmoments.com/cazare-ciubar-munte/
0 oferte de inchirieri cabane au fost gasite. Cabana de inchiriat in rasca, jud. Cel mai cunoscut loc de cazare in buru, judetul cluj este cabana buru, un complex turistic format din doua hoteluri:

Cabană de inchiriat ⭕ inchiriez cabana cu 4 camere, sufragerie, bucatarie si baie pentru weekenduri si revelion.

Cel mai cunoscut loc de cazare in buru, judetul cluj este cabana buru, un complex turistic format din doua hoteluri: Acceptam vouchere de vacanta sodexo. Descopera 338 case de inchiriat cu cel putin 1 in camera, de la cluj (judetul).

Axa imobiliare intermediaza inchirierea de case de vacanta, cabane in judetul cluj. Aceasta are la parter u living , bucatarie si baie, in suprafata de 50 p, iar la etaj are 3 dormitoare. Poate cauti o cabana de inchiriat in perioada sarbatorilor (craciun, revelion, paste).

Cabane De Inchiriat La Munte In Cluj Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/inchirieri-case-vile/cluj?id=152117210
Are incalzire, apa curenta, apa calda, loc pentr gratar. De la 800 ron / noapte. Aproape de belis si marisel.

Apartament casa spatiu comercial birou spatiu industrial teren hotel, pensiune, cabana proiecte si investitii.

Cabană de inchiriat ⭕ inchiriez cabana cu 4 camere, sufragerie, bucatarie si baie pentru weekenduri si revelion. Cauţi cabane munte de vânzare sau de închiriat în oraşul tau? Apartamentul de inchiriat este semidecomandat alcatuit din 3 camere, baie si bucatarie.

Cabana mare de 20 locuri , la parter dispune de un living spatios , o bucatarie complet utilata , grill , baie , la etaje 9 dormitoare , 6 grupuri sanitare. Spatii comerciale, hale de inchiriat. Comanda cele mai frumoase si elegante aranjamente florale realizate in cutii cu flori.

Pensiunea Andreea Valea Drăganului Contact Direct
vizitati articolul complet aici : https://www.turistinfo.ro/valea_draganului/cazare-valea_draganului/pensiunea_andreea-c30969.html
Unitatea de cazare este localizata langa o padure de brazi. Casa este dispusa pe un nivel, fiind inconjurata de spatiul verde din curtea interioara. 0 oferte de inchirieri cabane au fost gasite.

48000 euro a, constructie de tipul p+ie fundatii continue din beton ,pereti la parter si etaj din grinzi masive din lemn rotund , tavane din lemn.

Castelul templul cavalerilor (cazare+masa) 53 km. 0 oferte de inchirieri cabane au fost gasite. Inchiriez cabana la somesu cald.

Posting Komentar untuk "Cabane De Inchiriat Cluj"