Zacusca De Vinete Cu Ciuperci Si Morcovi
Zacusca De Vinete Cu Ciuperci Si Morcovi
Zacusca de ciuperci și vinete este una dintre cele mai populare rețete de aperitive, savurată mai ales în perioadele de post. Ingrediente necesare pentru zacusca de ciuperci si vinete prima parte e la fel la toate tipurile de zacusca:
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Ceapa, 1 lingurita sare,1 kg suc de rosii, 500 gr ardei copti, 3 buc. De ileana, duminică, 26 septembrie 2010, 09:09. Zacusca de vinete cu ciuperci este gata de a fi servita sau de a fi pusa in borcane!
Adaugati sarea, piperul tocat, piperul boabe, delicatul si foile de dafin, si lasati sa fiarba amestecand din cand in. Poate nu asociezi o mancare atat de simpla cu aminitiri deosebite, dar uneori o calatorie down memory lane. Coace gogosarii, ardeii si vinetele.
Ceapa, 1 lingurita sare,1 kg suc de rosii, 500 gr ardei copti, 3 buc.
Si ma bate gandul sa pun si morcov. Conserva traditionala, prezenta mereu in camara romanilor gospodari, zacusca de vinete cu ciuperci este si gustarea mea preferata. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca.
Ingrediente necesare pentru zacusca de ciuperci si vinete prima parte e la fel la toate tipurile de zacusca: Se adauga morcovul ras si se mai lasa putin sa se inmoaie bine ceapa. Conserva traditionala, prezenta mereu in camara romanilor gospodari, zacusca de vinete cu ciuperci este si gustarea mea preferata.
Adaugati sarea, piperul tocat, piperul boabe, delicatul si foile de dafin, si lasati sa fiarba amestecand din cand in. Gogosari 6 kg vinete 6 kg morcov 2 kg ceapa 1,5 kg rosii 2 kg bulion 400 g ulei 500 ml sare boabe de piper foi de dafin. Se coc vinetele si ardeii capia pe tabla incinsa sau direct pe ochiul aragazului, apoi se curata si se lasa sa se scurga.
Zacusca cu ciuperci ingrediente ciuperci 2 kg gogosari 3 kg ardei capia 3kg vinete 6 kg morcov 1,5 kg ceapa 2 kg bulion 400 gr ulei 750 ml sare boabe de piper foi de dafin.
Zacuscă de ciuperci și ardei copți pagini de bucate. Masina de tocat sau robotul trebuie sa faca treaba cea mai grea) si puneti la calit cu putin ulei. Se coc si se curata ardeii si vinetele si se pun la scurs, se toaca ceapa si se nu e mare scofala.
Este prima dată când fac zacuscă cu ciuperci de pădure combinate, dar am văzut mai demult la sylvia de pe bucătăraș.ro, că a folosit gălbiori și alte ciuperci la zacuscă și am știut că va fi pe gustul meu. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca. Se coc si se curata ardeii si vinetele si se pun la scurs, se toaca ceapa si se nu e mare scofala.
Vinete, ardei grasi, ceapa, morcovi, rosii, ulei, sare si piper. 1 varf piper negru, 3 buc. Conserva traditionala, prezenta mereu in camara romanilor gospodari, zacusca de vinete cu ciuperci este si gustarea mea preferata.
Zacusca de ciuperci și vinete este una dintre cele mai populare rețete de aperitive, savurată mai ales în perioadele de post.
Zacusca soacrei mele din vinete cu ciuperci are mare cautare printre prietenii nostri. Ingrediente necesare pentru zacusca de ciuperci si vinete prima parte e la fel la toate tipurile de zacusca: Vinete, ardei grasi, ceapa, morcovi, rosii, ulei, sare si piper.
Posting Komentar untuk "Zacusca De Vinete Cu Ciuperci Si Morcovi"