Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Tancul Romanesc Tr-2000

Tancul Romanesc Tr-2000

Tr vine de la tanc românesc , în timp ce 85msugerează că e vorba de un model modernizat al mai vechiului. Descriptiontancul romanesc tr 85 m1.jpg.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Tancul romanesc a fost realizat in trei etape distincte, fiecare dintre ele reprezentand dezvoltarea celei dinainte, atat in ceea ce priveste componentele de baza, cat si procesele tehnologice adoptate. De asemenea, tancul mai este dotat cu 2 mitraliere, cal. In timpul razboiului rece, tancul romanesc t.r.

World War Three Tancurile Si Blindatele T A B Romanesti
vizitati articolul complet aici : http://armataromaniei.blogspot.com/2013/03/tancurile-si-blindatele-tab-romanesti.html
Articole din tanc romanesc scrise de alex neagu. Leopard 2a4 de fabricație germană. La conturarea constructiei si definirea lui s au efectuat numeroase studii tehnice de fundamentare ce au fost dezbatute in prima pagină 1 romania armata romana dotare armament romanesc de la tancul tr 125 la tr 2000 proiecte ingropate.

De asemenea, tancul mai este dotat cu 2 mitraliere, cal.

12,7 mm, cu o bătaie maximă de 2000 m, și cal. Tancul romanesc a fost realizat in trei etape distincte, fiecare dintre ele reprezentand dezvoltarea celei dinainte, atat in ceea ce priveste componentele de baza, cat si procesele tehnologice adoptate. Descriptiontancul romanesc tr 85 m1.jpg.

De asemenea, tancul mai este dotat cu 2 mitraliere, cal. 12,7 mm, cu o bătaie maximă de 2000 m, și cal. Tr 85 m1 a bizonul.

Can The Tr 77 580 Fit In Wot The Armored Patrol
vizitati articolul complet aici : https://thearmoredpatrol.com/2016/04/27/can-the-tr-77-580-fit-into-wot/
Jul 06 2020 16:16, started by kidd2go , sep 25 2010 22:03. Are o masă prea mare, deci caii putere pe tonă nu sunt suficienți. $/bucata, ar fi vorba de 1 mld.$ ce vor.

Are o masă prea mare, deci caii putere pe tonă nu sunt suficienți.

Are o masă prea mare, deci caii putere pe tonă nu sunt suficienți. La robustesse et rigidité de cette machine. Mitraliere 1x 1 x 7,62 mm jumelata (2000 cartuse.

De asemenea, tancul mai este dotat cu 2 mitraliere, cal. La conturarea constructiei si definirea lui s au efectuat numeroase studii tehnice de fundamentare ce au fost dezbatute in prima pagină 1 romania armata romana dotare armament romanesc de la tancul tr 125 la tr 2000 proiecte ingropate. Tr 85 m1 a bizonul.

Bulgaria Anunță Modernizarea Tancurilor T 72 Provocare Pentru Tancurile Tr 85m1 Bizonul Ale Romaniei Defenseromania Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.defenseromania.ro/bulgaria-anun-a-modernizarea-tancurilor-t-72-provocare-pentru-tancurile-tr-85m1-bizonul-ale-romaniei_605425.html
Mitraliera antiaerină apără vehicolul de luptă de elicoptere inamice, iar lansatoarele de grenade pot lovi simultan cu restul. Mitraliere 1x 1 x 7,62 mm jumelata (2000 cartuse. Descriptiontancul romanesc tr 85 m1.jpg.

C'est le modèle de pointe de notre production et c'est parmi les plus complets et sophistiqués sur le marché à l'heure actuelle.

200 mm stratificat (șasiu) 320+20 mm blindaj suplimentar (turelă). Tancul romanesc a fost realizat in trei etape distincte, fiecare dintre ele reprezentand dezvoltarea celei dinainte, atat in ceea ce priveste componentele de baza, cat si procesele tehnologice adoptate. Mitraliera antiaerină apără vehicolul de luptă de elicoptere inamice, iar lansatoarele de grenade pot lovi simultan cu restul.

Posting Komentar untuk "Tancul Romanesc Tr-2000"