Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Starea De Sanatate A Lui Mihai Constantinescu

Starea De Sanatate A Lui Mihai Constantinescu. Este o mană de oase și piele. Artistul mihai constantinescu trece prin momente dificile şi este internat la spitalul floreasca din capitală. Mihai constantinescu are 73 de ani. Totul depinde de el, de puterea lui de recuperare. De remarcat că mihai constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost adus de urgență la spitalul floreasca din capitală, după ce a tot ce putem să facem acum e să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el, a completat muzicianul.

Doar o minune îl mai poate salva pe mihai constantinescu, care se află în coma profundă de patru luni de zile. Artistul se află internat la spitalul floreasca, din capitală. Artistul se află în comă indusă încă. (.) cu ajutorul lui dumnezeu vor fi progrese, a. Soţia spune totul despre starea de sănătate a lui mihai constantinescu!

Răsturnare De Situație Cu Privire La Starea De Sănătate A Lui Mihai Constantinescu
Răsturnare De Situație Cu Privire La Starea De Sănătate A Lui Mihai Constantinescu Source from : https://ziarulamprenta.ro/stirile-zilei/rasturnare-de-situatie-cu-privire-la-starea-de-sanatate-a-lui-mihai-constantinescu/41779/
Asta îi leagă pe simona secrier şi mihai constantinescu! Declaraţiile vin în contextul în care adrian daminescu a fost citat de românia tv declarând că artistul a fost deconectat de la aparate şi. Presa din românia a scris cu puțin timp în urmă că interpretul mihai constantinescu ar fi murit. La spital a fost echilibrat hemodinamic dar starea lui a rămas în continuare una gravă. Mihai constantinescu a fost internat în urmă cu o lună de zile după ce a suferit un stop cardiac.

Sunt convins că mihai constantinescu.

Astfel că medicii ar fi considerat că poate fi lăsat să respire fără aparate. Însă, are încredere că se va vindeca şi că totul va. Asta îi leagă pe simona secrier şi mihai constantinescu! Presa din românia a scris cu puțin timp în urmă că interpretul mihai constantinescu ar fi murit. Declaraţiile vin în contextul în care adrian daminescu a fost citat de românia tv declarând că artistul a fost deconectat de la aparate şi.

Ieri seară, îndrăgitul cântăreţ în vârstă de 73 de ani a fost găsit inconştient în casă de către soţia lui, simona secrier. În prezent el este internat la spitalul floreasca din capitală. Citește și mihai constantinescu, transportat de urgență la spital, în stare gravă. Cântărețul are de mai multă vreme probleme cardiace mihai constantinescu a fost diagnostigat cu stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană. Soţia spune totul despre starea de.

Noi Detalii Despre Starea De Sănătate A Lui Mihai Constantinescu Monica Pop Este Intr Un
Noi Detalii Despre Starea De Sănătate A Lui Mihai Constantinescu Monica Pop Este Intr Un Source from : https://www.ziarulnational.md/noi-detalii-despre-starea-de-sanatate-a-lui-mihai-constantinescu-monica-pop-este-intr-un-progres-fata-de-acum-trei-patru-luni/
Mihai constantinescu a fost internat în urmă cu o lună de zile după ce a suferit un stop cardiac. Mihai constantinescu are 73 de ani. Starea de sănătate a lui mihai constantinescu este, în continuare, foarte gravă. Informaţia a fost confirmată şi de colegul lui de breaslă. Totul depinde de el, de puterea lui de recuperare.

Artistul se află în comă indusă încă.

Este o mană de oase și piele. Starea de sanatate a lui mihai constantinescu evolueaza spre bine. Soția lui mihai constantinescu, simona secrier, a oferit noi informații cu privire la starea de sănătate a artistului, aflat în comă la spitalul floreasca. Artistul mihai constantinescu trece prin momente dificile şi este internat la spitalul floreasca din capitală. Cântărețul are de mai multă vreme probleme cardiace mihai constantinescu a fost diagnostigat cu stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană.

A trecut deja o lună de când mihai constantinescu este în spital, iar medicii nu sunt, din păcate, optimiști în privința evoluției stării de sănătate a artistului! „știu că mulți oameni îl îndrăgesc și se roagă pentru el. Starea de sănătate a lui mihai constantinescu este, în continuare, foarte gravă. Ieri a avut loc slujba de comemorare si parastasul pentru mihai constantinescu. (.) cu ajutorul lui dumnezeu vor fi progrese, a.

Mihai Constantinescu Noi Detalii Despre Starea De Sănătate Libertatea
Mihai Constantinescu Noi Detalii Despre Starea De Sănătate Libertatea Source from : https://www.libertatea.ro/stiri/mihai-constantinescu-stare-de-sanatate-2757665
Starea de sănătate a lui mihai constantinescu este, în continuare, foarte gravă. La spital a fost echilibrat hemodinamic dar starea lui a rămas în continuare una gravă. Sunt convins că mihai constantinescu. Doar o minune îl mai poate salva pe mihai constantinescu, care se află în coma profundă de patru luni de zile. Artistul mihai constantinescu trece prin momente dificile şi este internat la spitalul floreasca din capitală.

Soția lui mihai constantinescu, simona secrier, a oferit noi informații cu privire la starea de sănătate a artistului, aflat în comă la spitalul floreasca.

Starea de sănătate a lui mihai constantinescu este, în continuare, foarte gravă. Mihai constantinescu are 73 de ani. Artistul mihai constantinescu trece prin momente dificile şi este internat la spitalul floreasca din capitală. Informaţia a fost confirmată şi de colegul lui de breaslă. Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav.

Posting Komentar untuk "Starea De Sanatate A Lui Mihai Constantinescu"