Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Motiunea De Cenzura Azi

Motiunea De Cenzura Azi

Moțiunea de cenzură a eșuat, pentru ea au votat 46 de deputați din 101. Motiunea de cenzura a opozitiei a trecut cu 236 de voturi „pentru, guvernul ungureanu fiind demis.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Știu asta dar nu i interesează. Viorica dăncilă a declarat, joi, că moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului a trecut în parlament, pentru că psd a fost trădat de foștii colegi de coaliție, dar și de parlamentari psd, după. Ludovic orban, despre eforturile psd înainte e moţiune:

Parlamentul Dezbate Azi Moţiunea De Cenzură Depusă De Psd Monitorul Partidelor
vizitati articolul complet aici : https://monitorulpartidelor.ro/parlamentul-dezbate-azi-motiunea-de-cenzura-depusa-de-psd-1-6371
238 de parlamentari au votat pentru moțiunea de cenzură de demitere a guvernului dăcnilă. Calin popescu tariceanu precizeaza ca motiunea de cenzura vizeaza blocarea modificarii codurilor penale de catre raluca pruna. Deputatul psd florin iordache a afirmat, marţi, în plenul parlamentului, că textul moţiunii de cenzură poate fi descris prin termenul ''ipocrizie'.

Deputatul psd florin iordache a afirmat, marţi, în plenul parlamentului, că textul moţiunii de cenzură poate fi descris prin termenul ''ipocrizie'.

(2) motiunea de cenzura poate fi initiata de cel putin o patrime din numarul total al deputatilor si senatorilor si se comunica guvernului la data depunerii. Motiunea de cenzura a usl impotriva guvernului ungureanu a trecut! Zvon aproape sigur i, ulterior.

Motiunea de cenzura depusa de psd luna trecuta revine acum in atentie. Premierul maia sandu susține că moțiunea de cenzură pe care o înaintează partidul democrat împotriva sa ar avea legătură cu faptul că tot în ședința de azi a parlamentului va fi prezentat raportul comisiei care partidul democrat va înainta astăzi o moțiune de cenzură împotriva guvernului sandu. Motiunea de cenzura a opozitiei a trecut cu 236 de voturi „pentru, guvernul ungureanu fiind demis.

Rezultat Moţiune De Cenzură Cine A Trădat Surpriză Uriasă La Vot
vizitati articolul complet aici : https://www.romaniatv.net/rezultat-motiunea-de-cenzura-cine-a-tradat-surpriza-uriasa-la-vot_493494.html
238 de parlamentari au votat pentru moțiunea de cenzură de demitere a guvernului dăcnilă. Moţiunea de cenzură împotriva cabinetului dăncilă a fost depusă marţi, la parlament, anunţul fiind făcut de liderul deputaţilor pnl raluca turcan, în update: Ludovic orban a mărturisit că nu a fost surprins că moțiunea de cenzură a trecut.

Moţiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi.

Intentia care sta la baza demersului a fost dezvaluita de calin popescu tariceanu: Propunerea facuta ieri de primarul romeo stavarache, privind excluderea tuturor celor care nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura, mi se pare ideea a fost transformata in decizie a bpc al pnl, azi dimineata. Moţiunea de cenzură împotriva cabinetului dăncilă a fost depusă marţi, la parlament, anunţul fiind făcut de liderul deputaţilor pnl raluca turcan, în update:

238 de parlamentari au votat pentru moțiunea de cenzură de demitere a guvernului dăcnilă. Moţiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi. „apostolul mihai vă va jura că doamna „cred cu tărie că azi ne adresăm pentru ultima oară unui premier nelegitim care a călcat în picioare.

Guvernul Dăncilă A Fost Demis Prin Moţiune De Cenzură Update Iohannis Prima Declaraţie Rezolvat Psd Apel La Presedinte Să Nominalizeze Cat Mai Curand Un Premier Chiar Si Azi Live Text
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/politic/guvernul-dancila-a-fost-demis-prin-motiune-de-cenzura-update-iohannis-prima-declaratie-rezolvat-psd-apel-la-presedinte-sa-nominalizeze-cat-mai-curand-un-premier-chiar-si-azi-live-text-18449051
Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată de parlament sunt necesare 233 de voturi. Ludovic orban, despre eforturile psd înainte e moţiune: Gândurile lui cristoiu, 10 octombrie 2019, transmisă pe mediafax și gandul.info.

Moțiunea de cenzura de azi a psd ului poate arunca tara în haos.

Motiunea de cenzura depusa de psd luna trecuta revine acum in atentie. Astfel, moţiunea de cenzură a opoziţiei, intitulată „ca să reconstruim românia, guvernul dăncilă trebuie demis de urgenţă! va fi citită în plenul parlamentului azi, votul fiind programat peste o săptămână. Textul moțiunii de cenzură împotriva guvernului dăncilă.

Posting Komentar untuk "Motiunea De Cenzura Azi"